Gratis Uitproberen

Na installatie kunt u het programma ongeveer 100 dagen gratis en vrijwel zonder functionele beperkingen gebruiken om u er van te vergewissen dat het volledig aan uw wensen voldoet. Na die periode wordt een demonstratietekst afgedrukt bij het printen van een pagina. Met een gebruikerslicentie kunt u dan weer normaal met het programma werken.

Licentie


Het licentienummer is een door het programma berekende toegangssleutel waardoor de demonstratieversie wordt veranderd in een volledig functionele versie. Als basis voor de sleutel wordt de informatie gebruikt die in de naam, adres, woonplaats (naw) velden staat in het opstartscherm. Het email adres of de naw gegevens vormen enkel de referentie voor het licentienummer. Wanneer uw email adres ooit wijzigt of als u verhuist dan weet het programma dat uiteraard niet. In dat geval vult u dus de oude gegevens in. In dat geval kunt u wel een beperkt aantal malen gratis een vervangende licentie aanvragen met het nieuwe adres als basis.   

Let op: vergewis u er eerst van dat de demonstratieversie correct werkt. Wanneer de demonstratieversie niet goed werkt heeft het geen zin om een licentie aan te vragen. De licentie heeft namelijk geen enkele invloed op de correcte werking van het programma. 

De normale prijs van een gebruikerslicentie is EUR 24,50.  Tot 1 september 2023 is de introductieprijs EUR 19,50 daarna 21,50.

Wanneer u beperkte financiele middelen hebt (scholier, bijstand of alleen aow bijvoorbeeld) dan kunt u een gratis licentie aanvragen.

Deze licentie is geldig voor alle oude en nieuwe versies van Albupad die met een 1 beginnen, bijvoorbeeld  1600, 1710, 1717, 1735, 1740. 

Wanneer u een licentie wilt aanschaffen kunt u die aanvragen met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een van de volgende twee mogelijkheden, in beide gevallen wordt de licentie per email verstuurd.:

1. licentie op basis van email adres. Op basis van uw email adres wordt een licentienummer gemaakt. In het opstartscherm vult u dan een aantal malen het e-mail adres in.


2. licentie op basis van adresgegevens. Op basis van uw adresgegevens wordt een licentienummer gemaakt. In het opstartscherm vult u de adresgegevens in. Dit is mogelijk minder aantrekkelijk vanwege privacy maar werkt nog steeds, zodat ook destijds uitgegeven geldige licenties kunnen worden gebruikt.

U geeft de volgende gegevens daarbij door:

naam
adres
postcode plaats
land


Na een van bovenstaande twee methoden ontvangt u per e-mail het bijbehorende licentienummer en het rekeningnummer of PayPal account waar u het bedrag naar kunt overmaken.

Voor verdere informatie kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het forum raadplegen.

Geen bericht ontvangen

Wanneer u binnen een week geen antwoord heeft ontvangen kan een bericht bij u in een ongewenste mail map terecht zijn gekomen. Kijk daar dus ook.

Wanneer u bestelt via de link naar de winkel op deze website kan dat soms mislukken. Vraag de licentie in dat geval aan via e-mail.