Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Er zijn verschillende problemen bekend waarbij bijvoorbeeld de vakjes niet worden geprint. Tot op heden is er geen oplossing voor. Mogelijk dat dit probleem wordt opgelost wanneer u bij instellingen op de pagina-tab de optie "printer automatisch instellen" uitvinkt.

Bij ander dan A4 papier zal dan handmatig de printer ingesteld moeten worden. Dat kan in het window dat verschijnt wanneer op print wordt geklikt.

Om te testen of als alternatief kan via een omweg met een pdf writer worden gewerkt. Bijvoorbeeld: Cutepdf is een gratis programma dat zich na installatie als pdfwriter in het printmenu manifesteert. Dus in plaats dat u naar een printer print wordt er dan een pdf bestand gemaakt. In de meeste gevallen werkt dat wel. Vervolgens kunt u dan de pdf via adobe reader printen. Dat is natuurlijk een beetje omslachtig maar helaas is er nog geen zicht op een oplossing voor dit probleem.

Een ander voordeel van cutepdf is dat u dan eenvoudig kunt zien hoe een pagina eruit gaat zien. Dat spaart papier uit.

zie:

www.gratissoftwaresite.nl/downloads/cutepdf-writer-pdf-maken-creeren

lees de tekst daar goed want er wordt uitgelegd hoe u bij het installeren de installatie van een extra toolbar kunt voorkomen.

Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com